Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 157 m²
Építési állapot új
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet földszint.
Komfort luxus
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2013
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika aa++: <40% minimális energiaigényű
Lift van
Erkély 18 m²
Kilátás kertre,
Eladó a második kerületben a Szemlőhegyen egy három szintes, három lakásos (szintenként egy-egy lakás) kívül teljesen kész, belül (a leendő tulajdonos ízlése alapján) burkolásra, szerelvényezésre és festésre előkészített 1424 nm-es telken fekvő liftes házban egy kertkapcsolatos , 157 nm-es, 4 szobás, jól elszeparált elegáns, a hegyoldalra földszinti a lejtőoldalra első emeleti lakás.
A lakáshoz 2 db parkolóhely jár a teremgarázsban.
A pinceszinten közvetlen megközelítéssel a lakáshoz nagyméretű tároló került kialakításra. továbbá ezen a szinten kapott helyet az épület egyedülálló gépészeti hő központja valamint egy közös nagyméretű mosóhelyiség a lépcsőházból megközelíthető módon.
Az épületben energiatakarékos hőszivattyús fűtést- hűtést alakítottak ki, lakásonkénti méréssel.
A lakásban a hő szükséglet fedezése padló- és mennyezetfűtéssel, illetve szükség szerint a nagyobb üvegfelületek előtt padlóba süllyesztett ventilátoros konvektorokkal történik. A fürdőszobákba törölközőszárítós radiátorok is kerülnek. A nappali helyiségekben kandalló beépítésének lehetősége biztosított.
Lakásonként egyedi központi porszívó rendszer kerül kiépítésre a tárolókban elhelyezett központi egységekkel.
A lakásokban alkalmazandó AVE DOMINA felügyeleti rendszerrel minden üzemeltetési funkciót és folyamatot egyetlen közös buszvezetéken valósítunk meg. A rendszerbe beolvasható bármilyen analóg, vagy digitális adat, mely a rendszerprogram szerinti esemény kiváltotta vezérléseket-, szabályozásokat biztosítja.
A lakások részleges behatolás elleni védelmét a nyílászárókban elhelyezett nyitásérzékelők és a lakóterekben, előtérben szerelt mozgásérzékelők segítségével valósítjuk meg.
A lakás vételára : 625.000.- EU

Ár

Irányár 187 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Németh László ev.
Név Németh László
Telefon +36 30 992 3 Mutasd
Email i.p.plusziroda@ Mutasd